Post by heemspastconpoma on Mar 9, 2022 12:03:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Russian Conversations ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Russian Conversations IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatu raha välja ▞▞▞
▞▞▞ Learn Russian Conversations 2022 version ▞▞▞
Suurepärane
Professionaalne rakendus, millel on rikkalik andmebaas, mis hõlmab keeleõppe erinevaid aspekte.
Parim rakendus venekeelse vestluse õppimiseks.
super rakendus
Suurepärane rakendus Ma isiklikult usun, et kui keegi soovib selle rakenduse hankida, peab ta juba teadma vene tähestikku ja seda, kuidas iga täht kõlab. Kindlasti soovin, et seal oleks vähem reklaame😒 Aga üle selle on tõesti hea rakendus.
Suured tervitused. Soovitan soojalt seda rakendust vene keele õppimiseks koos tõlkega mis tahes meie valitud teise keelde. Seega abistades korraga kahte keelt. Mina ise õpin Nepaalist palju ❤️ vene ja prantsuse keelt.
Hea rakendus keele lihtsaks harjutamiseks.
Learn Russian Conversations Pendidikan urnr
"LIHTSALT SUPER RAKENDUS"!!!
Mahjong Shanghai Free بورڈ pyc
meeldib
Больше спасибо 👍
parim
Odav! Hinnalt ja sisult parem kui Duolingo. Kaotasid 1 tärni korrapärase heli jamamise tõttu, mis sundis rakendust Спасибо большое taaskäivitama!
See rakendus aitab suuresti, eelkõige need, mida olen seni (varem) kasutanud.
Hämmastav rakendus!! Just see, mida ma otsisin!!
See rakendus on tõesti kasulik vestluse harjutamiseks, hääldamiseks ja asjakohase sõnavara õppimiseks. Kahjuks lakkab heli sageli järgmisel õppetunnil töötamast ja see on vajalik taaskäivitamiseks, samuti tundub, et mõnikord jääb see kinni. Loodan, et arendajad saavad need vead parandada ja siis on see sama suurepärane rakendus
Õppimiseks on palju häid võimalusi. Kuigi kõik asjad, mida ma nägin, on tasuta (lisatasu eemaldavad lisad), on see kõigi teiste lisatasuteenustega võrreldes tõesti odav. Üks kummaline asi on see, et mõned lood (vene keeles) tunduvad vähem lugudena ja pigem seotud fraaside kogumina; kuigi dialoog tundides on kontekstis ja arusaadav nagu igapäevane vene keel. Head tööd kõigile arenevas meeskonnas!
See on hea rakendus, kuid kasutab palju Internetti.
Tahaksin öelda, et see rakendus on teiste rakendustega võrdlemiseks nii täiuslik. Otsisin mitu korda, et leida parim ja testida palju rakendusi vene keele õppimiseks, AGA lõpuks sain selle välja valida. Palju õnne loomingulisele meeskonnale. Jätkake kasvamist ja värskendamist. Edu.
Tore
Täiuslik rakendus vene keele õppimiseks🙏🙏🙏
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Parim
Hea rakendus algajale
Õppetund ei alga. Iga vestlus ei alga, ainult üks osa ja see ei jätku
Learn Russian Conversations Образовање cynj
Näiteks palju grammatika- ja leksikaalseid vigu- venelased ei ütle kunagi OK- в порядке! Tassi hoidmiseks- положить на стол... ja palju muud....
Mulle väga meeldib see rakendus. Ma arvan, et see on väga kasulik, eriti algajatele.