Post by heemspastconpoma on Mar 9, 2022 11:57:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Is It Love? Ryan - lovestory ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Is It Love? Ryan - lovestory IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar primogemleri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Is It Love? Ryan - lovestory 2022 version ▞▞▞
Enerji sistemi kelimenin tam anlamıyla sinir bozucu. 300 enerji artı 130 yeterli değil, sadece bir konvo gibi sürüyor ve gerçekten tam olarak meşgul olmanıza ve arsayı takip etmenize izin vermiyor. Her seferinde bir konvonun sadece 1/4'ünü oynayabilmeniz, oyuna olan ilginizi kaybetmenize neden oluyor. SİL.SİL.SİL.SİL. Saçma sapan şeylerle zamanımı boşa harcayacak vaktim yok
Bu oyunu seviyorum bu oyunu indirmelisiniz
Bir inceleme yazsak bile hiçbir şey değişmedi, enerji çok çabuk bitti.
her soru için çok fazla enerji gerekiyor ve günde sadece 300 enerjimiz var.
Is It Love? Ryan - lovestory Simulacije lpi
Ryan iyi bir karakter ama hikaye biraz sıkıcı.
iyi
Bunun gibi hikayeleri seviyorum ama hikayeyi bitirmek için puan beklemekten veya puanlar için para ödemekten nefret ediyorum. Keşke aplikasyonlar olsaydı, bu tür hikayeleri puana ihtiyaç duymadan, para harcamadan baştan sona okuyabilirdiniz.
açmaya çalıştığımda kararıyor
Enerji hızla tükenir. Kaldırdı. Eğer enerji çözümünü bulursanız. Bilmeme izin ver. indireceğim
Ödediğim gizli sahne için ücretin bir şekilde iki kez ödenmediğini ve hiçbir zaman almadığım için biraz hayal kırıklığına uğradım, bu çok yazık, 4 dolar kazandım, belki durum düzgün bir şekilde ele alınmazsa bir hata kimliği olabilir. bunun için para ödeyin, kelimenin tam anlamıyla hiçbir şey için ödediğiniz bir rip.
Bu sıkıcı. Maliyeti çok fazla. Bu sıkıcı, pahalı oyunu sevmiyorum. Bunu beğenme.
Oyun harika ama "enerji" yönü çok aptalca....ayrıca gizli sahneler açılamıyor.... sadece kaçık
Dokunuşuma yanıt vermiyor..... Uygulamayı kaç kez yeniden başlatırsam başlatayım... Berbat!!!!!
Bu oynaması çok eğlenceli bir oyun ve çok fazla gerilim yaratıyor. Bu oyunu seviyorum!!
Bu oyun yanıltıcıdır."Gizli sahneleri" yalnızca ödeme yaparsanız oynayabilirsiniz, ancak ifadeler bunu sizin seçiminiz gibi gösteriyor, böylece bir tanesini görebileceğinizi umarak oynamaya devam ediyorsunuz. Ve sanırım ilişkiyi ilerleten gizli sahneler. Oyun sendeliyor ve derinden yanıltıcı.
Sıkıcı..enerji aynı fotoğrafla konuşmak zorunda değil, oynamaya devam etmek için beni tembelleştiriyor
Çok güzel bir hikaye ama enerji çabuk tükeniyor.
Türkçe olsa 5 yıldız verirdim
Hiçbir şekilde oyunu kaldırıyorum, 5 dakika içinde enerji kaybı ve oynamak için gerekli satın alma veya başka bir seçenek yok, diğer günlerde tekrar 5 dakika içinde biten 300 enerji koleksiyonunu beklemek. grafikleri beğendim ama oynaması çok pahalı
Her şey yolunda, enerji için nasıl ödeme yapmanız gerektiğini bekliyoruz ve bazen başlaması uzun zaman alıyor ama diğer akıllıca gerçekten çok iyi
Tek sorunum enerjiyle ilgili. Yeniden doldurulmayacaktır.
Gerçekten heyecan verici. Ama bir süre daha uzun gizlenme sıkıcı hale getirir.😉
Oyunun hikayesini beğendim. Tge grafikleri o kadar harika olmayabilir ama oynamaya ve 5 yıldız almaya değer bir oyun
Is It Love? Ryan - lovestory ব্যাজ jrer
Bu oyunu seviyorum ama 5. bölümün henüz hazır olmamasından rahatsızım. İnsanlar uygulamanızı takdir ediyorsa, en azından bir sonraki bölümün çıkış tarihini bize bildirmelisiniz...?
Is It Love? Ryan - lovestory Penyelakuan lya
Airplane Chefs - Cooking Game Arcade sxve
Dürüst olmak gerekirse, fazla uzaklaşmadım, ikinci gizli sahneyi ve oyunun çökmesini satın aldım. Uygulamaya geri döndüğümde sahneyi geri almamı söyledi. Bir kredi almak için takip etmek ve tekrar alıp alamayacağını bilmemek, gerçekten riske atıp devam etmemi istemedi.
Tekrar oynamadan önce bir gün beklemem gerektiğinde sinir bozucu çünkü enerji yok ve bunun için fiyatı çok saçma. Ayrıca bir oyundaki bir aşk sahnesi için ödeme yapmak için biraz fazla, sadece satın alabildiğimde, bir oyunun ifade edebileceğinden daha fazlasını gösteriyor ve görüyorum.
Bu oyun hikaye okurken çok ucuz, sadece 450 enerji alıyorsunuz, bunun 150'si sadece reklamları izledikten sonra. Hikayeyi yeniden başlatmayı seçmeden oyunum sıfırlandı ve şimdi eski halime dönmek için bir ay daha harcamam gerekiyor. Evet, hikayeyi baştan sona okusanız bile oyun yeniden başlarsa, yine de yalnızca temel 300 enerjisini alırsınız. Ne bir soygun. Bu oyunların tüm sisteminin yeniden yapılması gerekiyor.Bu oyunu yeni yükledim ve şimdiden kaldırmak üzereyim. Sürekli internete bağlı olmam gerektiğini söylüyor ve bağlıyım! Uygulama menüsünden desteğe başvurun diyen başka bir inceleme gördüm ama bunu seçemiyorum bile çünkü hemen internete bağlanmaya çalışıyorum ve yüklenmiyor. Yönlendiricimin seçebileceğim üç farklı ağı var ve hepsi mükemmel çalışıyor ancak oyun hala yüklenmiyor. Ben de verileri kullanmayı denedim ve hala çalışmıyor.
lile ama hızla enerji kaybeder
Enerji satın almak için çok fazla para gerekiyordu.
Konsepti ve hikaye çizgisini seviyorum, ancak ekrana her tıkladığınızda 10 enerji mi?! Saçma! 2 sahne var ve 24 saat boyunca enerjiniz bitiyor...ne yazık ki kaldırılıyor. Enerji sorunu çözülürse kesinlikle yeniden kuracağım.
Hikayenin istediğiniz gibi ilerlemesi için kıyafetleri almak için para ödemeniz gerekecek.
Harika bir oyun, çok ateşli ve sıcak, ancak enerji eksikliği korkunç. Enerji sorunu olmasaydı 5 yıldız verirdim. Para kazanmaya çalıştığınızı anlıyorum ama birçok kişi aynı konu hakkında yorum bırakmış. Lütfen bunu düzeltin. Teşekkürler.
Kötü bir şey okumak zor. DAHA İYİ YAPIN!!!
Keşke bir gün daha uzun bir oyun oynamak için daha fazla enerjiye sahip olsaydı. 1. bölümü bitirmeme rağmen 2. bölüme başlamama izin vermiyor
1 dakikalık okuma bile yok ve enerjiniz bitti mi? zevk değil!
Bize verdiğiniz enerji oyunu oynamamıza izin vermiyor. Ayrıca çok yavaş. Kelimenin tam anlamıyla bir dakikada sadece bir diyalog okuyabiliyordum. Oyunu o kadar çok oynamak istiyorum ki ama bana oyunu silmekten başka çare bırakmıyorsun.
Çaba ve grafikleri gerçekten takdir ediyorum. Ben kendim bir grafik tasarımcıyım ve bunu harika buluyorum. gerçekten harika hikayesi olan iyi bir oyun. Herkes bu ilginç oyunu indirmeli
Iğrenç bir oyun bir bol yok rezil amk
Görünüşe göre verilen enerji yeterli değil ve reklamları görüntüleseniz bile yeterli değil, mini oyunu artık oynanamayacak kadar daha fazla enerji için oynayın. Hikayenin iyi görünmesi çok yazık. daha fazla enerji için ödeme yapmanız gerekir.
Bu 0 yıldız verebilirsem yapardım. Bu oyun enerji kullanır ve 5 dakikadan daha kısa bir süre okuduktan sonra enerjinin tamamı tükenir. Bu sinir bozucu. Ben buna giremiyorum bile. Bunun iyi bir fikir olduğunu nasıl düşündün? Okumak için ertesi günü beklemek zorundayım ama okumam için verilenler o kadar kısa ki, hala ne olduğunu bilmiyorum. Kimseye uygulamalarına para harcamasını tavsiye etmiyorum. Alacağınız enerji uzun sürmez. Bu hikayenin ve diğerlerinin ilerlediği hızda bir bölümü zar zor bitirebilirsiniz.
Herkesin bu konudaki incelemesinin gerçekten hızlı enerji harcamasının doğru olup olmadığını kontrol etmek için bunu indirdim ve evet! Öyleydi! HAHAHA bölümleri çok kısa sürede kesiliyor ve bir süre sonra oyunun tamamına olan ilginizi kaybediyorsunuz. Her zamanki gibi daha fazla para kazanmak için oyun şirketlerinin olağan taktikleri. Ama tüm bu işleri yapan sanatçıyı tebrik ederim, karakterler güzel yapılmış ama arka planlara daha az dikkat edilmiş. Çok iyi.
Günde sadece birkaç cümle okuyabilirsin. Çok sinir bozucu.
En kötü oyun okuyun. 370 enerjiyi sadece 5 saniyede bitirdim. . n şimdi nxt enerji için 24 saat bekleyin.. 1 yıldız da vermek istemiyorum. n BU UYGULAMAYI KALDIRACAĞIM ... ""Aşk mı"nın TÜM UYGULAMALARI benzer .. BAŞARILAR
Gelmiş geçmiş en iyi oyun...enerjiyi elde etmek kolay olmasa da...devam et
bu hikayeleri seviyorum! onlar çok bağımlılık ve ilgi çekici. Yine de Ryan'da 2. sezonu oynarken sorun yaşıyorum. 1. sezonun tüm 11 Bölümünü bitirdim, 2. sezonu oynamama izin vermiyor lütfen yardım edin!
çok gd... çok heyecan verici bir oyun. sadece onu seviyorum. beni gerçek hisset. gerçek hayatta duruma düştüğümü hissettim.
Bu oyunu gerçekten kimin seveceğini bilmiyorum, bir dakikadan fazla düzgün oynayamazsınız.
Hiç açılmıyor, verilerim açıkken internet bağlantımın olması gerektiğini söyleyip duruyor.
Is It Love? Ryan - lovestory จำลองสถานการณ์ rhd
Güzel çizilmiş, iyi yazılmış, merak uyandıran bir oyun. Karakterler & hikaye biraz klişe ama bir başyapıt beklemiyordum. Enerji sistemi nedeniyle çok düşük bir puan veriyorum. Okumaya devam etmek için enerjiye ve çılgınca bir miktara ihtiyacınız var! Her gün 500'e kadar ücretsiz kazanabilirsiniz, ancak bunlar en iyi ihtimalle sadece iki dakikalık oyun süresidir! enerjilerin çok pahalı olmasına yardımcı olmuyor. Yani, bir ton harcamak istemiyorsanız, günde sadece birkaç satır okumak zorunda kalırsınız. Kötü oyun deneyimi